Debrecenben játszanak

2024.02.28. 11:29

Vereség után javítanának a futsalosok

A második forduló következik a futsal rájátszásban, a felsőházban szereplő veszprémiek csütörtökön idegenben szerepelnek.

Horváth Gábor

Vereséggel kezdte a felsőházi rájátszást a futsal NB I-ben az 1. FC Veszprém, amely hazai pályán kapott ki a Nyíregyházától. A bakonyiak vezetést szereztek a mérkőzésen, de a vendégcsapat gyorsan fordított. A sok helyzet ellenére nem tudott újabb gólt lőni a házigazda, így maradt az 1-2-es eredmény.

A veszprémiek a múlt héten alulmaradtak a Nyíregyházával szemben Fotó: Fülöp Ildikó

Az 1. FCV következő ellenfele a Debrecen lesz. A DEAC szintén alulmaradt a nyitányon, egy gólzáporos meccsen kapott ki Kecskeméten, utóbbi 5-4 arányban bizonyult jobbnak.

A Veszprémnek és a Debrecennek régi közös múltja van, rengeteg rangadót játszottak már egymással a felek. Ami az idei alapszakaszt illeti, tavaly októberben a DEAC 4-1-re nyert otthon a bakonyiak ellen, majd idén januárban 3-3-ra végeztek egymással a csapatok a Március 15. úti sportcsarnokban.

A DEAC-Veszprém bajnoki csütörtökön 18.30-kor kezdődik. Ugyanebben az időpontban Berettyóújfalu-Kecskemét és Nyíregyháza-Haladás találkozókat rendeznek.

A felsőház állása: 1. Haladás 10 pont, 2. Kecskemét 6, 3. Nyíregyháza 5, 4. Berettyóújfalu 5, 5. Veszprém 4, 6. DEAC 1.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!