Labdarúgó NB III.

2024.03.08. 18:00

A Füred segíthet a Veszprémnek

A 19. forduló következik a labdarúgó NB III-ban, az északnyugati csoportban a veszprémiek idegenben, a fürediek hazai környezetben játszanak.

Horváth Gábor

Pozitívan indult a tavasz a Practical VSC Veszprém számára, a bakonyiak ugyan nem játszottak jól az ETO Akadémia ellen, de 3-2-re nyerni tudtak és a tabella első helyére ugrottak. A korábbi éllovas Tatabánya ugyanis váratlan vereséget szenvedett, hazai pályán kapott ki a Budaörstől, így jelenleg a Veszprém egy ponttal megelőzi legnagyobb riválisát. Pető Tamás csapatának következő ellenfele a ZTE FC II. lesz, a zalaegerszegi találkozó vasárnap délelőtt 11 órakor kezdődik. A ZTE az utolsó előtti tabellán, a múlt héten kikapott a sereghajtó Csornától. A zalai vármegyeszékhely második számú futballcsapata legutóbb november elején szerzett pontot és szeptemberben ünnepelhetett sikert.

A Balatonfüredi FC otthon, a Veszprém vendégként szerepel vasárnap
A Balatonfüredi FC otthon, a Veszprém vendégként szerepel vasárnap
Fotó: Nagy Lajos/Napló

A Balatonfüredi FC szép győzelemmel rajtolt idén, Dorogról hozta el a pontokat (1-0), és ezzel feljött a hetedik helyre. Az új edző, Preisinger Sándor most hazai pályán is bemutatkozhat tétmeccsen a Balaton-partiak kispadján, a lecke viszont fel lesz adva: a Tatabánya látogat Füredre. A házigazdától bravúr kell a pontszerzéshez és a meglepetés – mondani sem kell – a Veszprémnek is komoly segítség lenne. A találkozó vasárnap 14 órakor kezdődik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!