Labdarúgó NB III

2024.03.15. 15:13

Veszélyes riválist fogad a Veszprém

A Veszprém Pápán, a Balatonfüred Csornán szerepel a labdarúgó NB III 20. fordulójában.

A fürediek és a veszprémiek bajnokija egyaránt vasárnap 14 órakor kezdődik

Fotó: Nagy Lajos (archív)

A veszprémiek két sikerrel kezdték az évet, és egy pont előnnyel vezetik az északnyugati csoport tabelláját. Pető Tamás alakulata az ETO Akadémia legyőzését követően a ZTE FC II. vendégeként nyert magabiztosan. A két találkozóval kapcsolatban ki kell emelni Bartusz Dániel teljesítményét, aki a győriek ellen háromszor volt eredményes, a zalaegerszegi kaput pedig négyszer vette be, a csatár 18 góllal vezeti a mesterlövések listáját.

A bakonyiak következő ellenfele (a pápai Perutz Stadionban) az a Budaörs lesz, amely szintén két sikerrel indította a tavaszt, az első körben a korábbi éllovas Tatabánya vendégeként aratott diadalt, majd a Csornát fektette két vállra.

A Balatonfüredi FC az előző körben a Tatabányával szemben maradt otthon alul. A BFC a nyolcadik helyről várja a következő meccset, méghozzá esélyesként, mert a sereghajtó Csorna vendége lesz az alakulat.

A fürediek és a veszprémiek bajnokija egyaránt vasárnap 14 órakor kezdődik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!