Labdarúgó NB III

2024.04.07. 13:49

Döntetlent játszott idegenben a Veszprém

Nem született gól a Gyirmót II. és Veszprém bajnoki mérkőzésén a labdarúgó NB III északnyugati csoportjában, vasárnap.

Horváth Gábor

Egymás után a második meccsén maradt lőtt gól nélkül a Veszprém

Fotó: Haraszti Gábor/archív

Gyirmót FC Győr II.-Veszprém 0-0

Győr. V.: Horváth P. Gyirmót FC Győr II.: Kecskés B. – Rozs, Szűcs P., Farkas, Lázár, Bagó, Tóth D. (Németh N., 66.), Halácsi (Barta, 84.), Ominger (Süveges, 84.), Somogyi, Major M. Edző: Ördög József.

Practical VSC Veszprém: Kemenes B. – Dobsa, Zachán, Kószás, Major N. (Tömösvári, 60.), Volter (Szabó K., 78.), Somogyi, Szűcs Á., Bartusz, Dömötör (Kun, 60.), Krebsz (Molnár B., 46.). Megbízott edző: Gunther Zsolt.

A Veszprém a tabella második helyéről várta az összecsapást, a gyirmótiak hetedikek voltak a forduló előtt. A bakonyi csapat szerette volna kijavítani múlt heti kisiklását, amikor 5-0-ra kikapott a Puskás Akadémia II. alakulatától. Pető Tamás ezúttal nem lehetett ott a kispadon, a veszprémi mester legutóbb begyűjtötte ötödik sárga lapját.

A meccs elején megszerezhette volna a vezetést a vendégcsapat. A 12. percben hibáztak a gyirmóti védők, Bartusz vihette kapura a labdát, de végül menteni tudtak a hazaiak. A 25. percben ismét Bartusz előtt adódott lehetőség, de a támadó a beadást választotta és az akció elhalt.

A 92. percben Kun jobboldali szabadrúgását Tömösvári fejelte kapu fölé az ötösről.

A nagy melegben tompán futballoztak a csapatok. Alig volt helyzet, a Veszprém valamivel veszélyesebben játszott, Kemenesnek nem akadt védeni valója a mérkőzésen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!