Kézilabda rangadó

2024.04.05. 09:38

Emiatt a gól miatt akadtak ki a szegediek a Veszprém ellen (videóval)

A Telekom Veszprém és az OTP Bank-Pick Szeged Bajnokok Ligája nyolcaddöntője idén is a bakonyiak sima sikerét hozta. A veszprémi fölényt remekül jellemzi az a gól, amelyet a vendégek közül nem mindenki vett jó néven, lett is belőle egy kis kakaskodás.

Horváth Gábor

A Telekom Veszprém hazai pályán is hét góllal verte a szegedieket és összesítésben 14 találattal volt jobb hazai riválisánál. Momir Ilics csapata könnyedén menetelt a legjobb nyolc közé a Bajnokok Ligájában.

A Szeged nem feltartott kézzel érkezett a Veszprém Arénába, mégsem volt esélye
A Szeged nem feltartott kézzel érkezett a Veszprém Arénába, mégsem volt esélye
Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

A bakonyiak mindkét találkozót maximálisan a kezükben tartották és a fölényt jól jellemzi a hazai meccs hajrájában szerzett 38. veszprémi gól. Mikita Vajlupau csapott le egy rossz szegedi átadásra, ziccerben lépett ki és a hát mögötti lövéssel talált a hálóba Nagy Martin lábai között. A fehérorosz szélső (aki remekelt a találkozón) közönségszórakoztató akcióját az egész csarnok ünnepelte, kivéve a szegedieket, akik közül Garciandia számon is kérte a mozdulatot ellenfelén. Kis híján lökdösődés alakult ki, de a játékvezetők idejében kapcsoltak és szétválasztották a feleket.

Az eset 16:57-nél kezdődik az összefoglaló videón.

Kérdés: jogos volt a vendégek felháborodása, megalázó volt Vajlupau gólja, vagy ennyi belefér?

A Telekom Veszprém a dán Aalborggal mérkőzik majd meg a négyes döntőbe jutásért.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!