Futsalklasszis

2024.04.04. 11:07

Négyszáz gólnál köszöntötték, gyorsan hozzátett még hármat

A Pécs elleni hazai kupamérkőzés előtt a veszprémi futsalklub Tatai Józsefet köszöntötte, a válogatott játékos nemrég megszerezte 400. gólját a bakonyi csapat színeiben.

Horváth Gábor

Tatai Józsefet 400. gólja alkalmából Ovádi Péter országgyűlési képviselő, az 1. Futsal Club Veszprém társadalmi elnöke és Rajki Tamás ügyvezető köszöntötte a PTE-PEAC elleni találkozó előtt.

Rajki Tamás, Tatai József és Ovádi Péter a Pécs elleni meccs előtt
Rajki Tamás, Tatai József és Ovádi Péter a Pécs elleni meccs előtt
Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

A korábbi csapatkapitány nem tétlenkedett, a pécsiek elleni kupavisszavágó első percében máris tovább gazdagította találatai számát, majd később még kétszer betalált. A párharcot összesen hat találattal zárta. A válogatott futsalos statisztikája egyébként egészen elképesztő: az elmúlt 10 szezonból csupán három olyan volt, amikor nem jutott 30 gól fölé (ilyenkor egyébként rendre sérülések hátráltatták), három alkalommal pedig több mint 50 találatot termelt. Utóbbira eben az idényben is megvan minden esélye, jelenleg 37-nél jár.

Az 1. FCV legközelebb, jövő hétfőn, a DEAC-ot fogadja az NB I felsőházi rájátszásában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!