Programok

2024.05.24. 18:00

A Mozgás Éjszakája Tapolcán is

A tapolcai Csermák József Rendezvénycsarnok a Hajrá, Tapolca, a Mozgás Éjszakája 2024 ingyenes programra várja a jelentkezőket.

Tóth B. Zsuzsa

A Mozgás Éjszakáját idén már Tapolcán is megrendezik

Fotó: rendezvénycsarnok

Az eseményre pályázati támogatást nyert a Tapolca Kft., a Mozgás Éjszakája programba idén a kisvárosok is bekapcsolódhatnak. A cél népszerűsíteni a mozgást és az egészséges életmódot a helyi sportszervezetek bevonásával, legalább tíz sportágat biztosítva. Tapolcának lakosságszáma arányába minimum nyolcszáz főt kell megmozgatnia a több mint hatórás programon, amelynek központja a rendezvénycsarnok lesz, de bekapcsolódik a diszeli kultúrház és a Bauxit sportcentrum is. 

A cég 12 sportágat biztosít a mozogni vágyóknak, akik hét kilométeres távon próbálhatják ki a természetjárást, nordic walkingot, gyalogtúrát, 21 kilométeres kerékpártúrát tehetnek, három vagy hét kilométert futhatnak, és legalább két órán át fintneszprogramon vehetnek részt. Ezeken felül asztalitenisz, jóga, görkorcsolyázás, kispályás futball, néptánc, streetball, teqball és harcművészet szerepel a kínálatban. 

A résztvevők természetesen akár több sportágat is kipróbálhatnak a helyi vezetők, edzők irányítása mellett. Az ingyenes eseményre május 27-től már lehet regisztrálni a Tapolca Kft. vagy a rendezvénycsarnok oldalán, az első ötszáz jelentkező ajándékot kap, és a helyszínen is lehet majd nevezni. A Hajrá, Tapolca, a Mozgás Éjszakája 2024 program június 14-én várja az érdeklődőket. 

Aznaptól a rendezvénycsarnokban a LED-falon már élőben látható a labdarúgó Eb első mérkőzése. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!