fia is szavazott már

2019.10.13. 12:48

Leadta szavazatát Porga Gyula, veszprémi polgármester

Porga Gyula, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje azt várja, a kormánypártok jelöltjei a megyeszékhely valamennyi egyéni körzetében győznek.

Marton Attila

20191013 Veszprém Önkormányzati választások Porga Gyula polgármester és családja szavaz Pesthy Márton fotó Veszprém Megyei Napló

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A polgármester a Hriszto Botev Általános Iskolában adta le szavazatát késő délelőtt. A városvezető feleségével, Héthelyi Rékával, és gyermekeivel, Borókával, Hangával és Ábellel érkezett a voksolásra. Legidősebb gyermeke, Ábel is leadta szavazatát.

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Porga Gyula a szavazás után elmondta, teljesítették a rövid, de intenzív kampányban, amit elterveztek. Sok pozitív visszajelzést és biztatást kaptak a választóktól, amelyek polgármesterségének kilenc évi teljesítményéről szóltak. Újságírói kérdésre elmondta, azt várja, hogy megtartják a kormánypártok a jelenlegi közgyűlési többséget, és mind a tizenkét egyéni körzetben győznek a Fidesz-KDNP jelöltjei.

Hozzátette, akkor örülne, ha minél többen részt vennének a választáson. Porga Gyula úgy vélte, a város előtt álló öt évben a Modern városok program és az Európa kulturális fővárosa címmel kapcsolatos teendők jelentik a legnagyobb kihívást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!