Hírek

2009.05.04. 02:28

Irány a Pannónia!

Várpalota - A koncertek mellett csocsóvárossal, wakeboard- pályával, BMX- és triálbemutatókkal is várják a Pannónia fesztivál szervezői a bulizókat Várpalota mellé, a Cseri park-erdőbe május 28. és 31. között.

Szabó Péter Dániel

A sportolási s egyéb szórakozási lehetőségek mellett természetesen a zenéé a főszerep: a négy színpadon mintegy 50 zenekar lép fel. Itt kezdi nyári, jubileumi turnéját a Tankcsapda, és a fesztivál kedvéért 24 év után összeáll a Hobo Blues Band. 

Földes László,
alias Hobo, a fesztivál szervezői kedvéért összeálló zenekar atyja elmondta, túlélve 30 gyönyörűséges és nehéz évet, leghírhedtebb felállásában (Póka Egon, Tátrai Tibor, Solti János és Hobo) ismét színpadra lép a banda. Magukkal hozzák Deák Bill Gyulát is, aki néhány méter kőkemény szárazkolbásszal lekenyerezve engedett a felkérésnek. 

A fesztiválon fellép többek közt a Quimby, Péterfy Bori, a 30Y, a Neo, a Magashegyi Underground, a Vad Fruttik, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, a Kaukázus, a Belga, az Irie Maffia, a Pál Utcai Fiúk, a Road, a Depresszió, az Auróra, az Edda és az Anti Fitness Club. 

A Pannónia fesztivál területén a zenei programokon kívül rengeteg más szórakozási lehetőség is lesz. Ezek nagy részének a sportsziget ad majd otthont, ahol temérdek sport- és játéklehetőség várja a látogatókat. 

Természetesen a vízifoci-, strandröplabda- és a tollaslabdapályák sem maradhatnak ki, illetve egy pingpong- és csocsóvárost is ki-alakítanak. Az extrém sportok rajongói kipróbálhatják a monociklit, azaz egykerekű kerékpárt, megleshetik a BMX- és triálbemutatókat, sőt, bárki tekerhet is a sáncokkal, ugratókkal felvértezett pályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!