Hírek

2009.11.20. 16:43

A Mikulás házhoz jön

November 22-én tartja a Mikulás azt az országos versenyt, melyen krampuszai és segédei utódját keresi. A Mikulásszolgálat nagy erőkkel készül az ünnepekre.

Kiss Nikolett

A Mikulás házhoz jön - ez is lehetne a szlogenje a Pannon Lapok Társasága hűségkártyás partnerének, a Mikulásszolgálatnak, amely nagy erőkkel készül a decemberi ünnepekre.

Egyrészt új segédjeit és krampuszait keresi a szolgálat, akik az idősebb segítők helyébe lépve kísérik a Télapót, s fogadják a gyerekeket a Meseszép Rezidencián, a Vajdahunyad Várában. Itt december 1-e és 6-a között várják a gyerekeket és szüleiket, egyébként pedig meg is lehet rendelni a kis csapatot házi, óvodai, iskolai ünnepségekre.
 
A szolgálat segédkereső versenyére az ország minden tájáról jelentkeztek kis- és nagyobbacska gyerekek, akik közül közel harmincan jutottak be a november 22-i döntőre, melyet Budapesten, a Sugár moziban rendezünk meg, közel ötszáz néző előtt - mesélte Bálint György, a Mikulásszolgálat egyik házigazdája.
 
A mikulás csapat egyébként is felkészült szakemberekből áll, így amikor a Hűségkártya-tulajdonos megrendeli a szolgáltatást, komoly kérdést tesznek fel neki: amerikai vagy magyaros típusú Mikulást szeretne házhoz kérni?

A kérdés jogos, Bálint György ugyanis elárulta: az amerikai típusú Télapó a filmekből jól ismert piroskabátos, nadrágos, feketeöves, csizmás változat, a magyaros Mikulás pedig csodás bordó, sújtással díszített palástban érkezik.

A szolgálat megrendeléstől függően 10, 15 százalék kedvezményt ad a hűségkártyásoknak. Elérhetőségük, ahogy a többi elfogadóhelyünkké is, a husegkartya.plt.hu honlapon található meg. 

(FMH-információ)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!