Hírek

2010.01.27. 16:30

Patrik végre otthon

Ajka - Patrik szerdán végre hazamehetett a kórházból! A szülők reményei szerint már nem csak egy-két napot tölthetnek Ajkán, hanem egy hétig maradhatnak és akkor is csak ellenőrzésre kell majd visszatérniük.

Tóth B. Zsuzsa

A németországi műtétet és kezelést követően ugyanis alig értek haza két héttel ezelőtt, már mehettek is újra a kórházba, Budapestre.

Az ötéves kisfiú vérkép eredményei akkor ezt indokolták, most azonban végre újra jók a leletek. Egyelőre a nagynéni, Réka lakásában tölt pár napt a Hacher család, hiszen az édesapa még dolgozik saját otthonuk átalakításán.

A hét végére azonban talán már hazatérhetnek, addigra működik az új központi fűtés és a felújított fürdőszoba. A takarítás után pedig a pár hónapja műtött, új májjal élő kisfiú végre fellélegezhet, amint elfoglalhatja saját szobáját.

Patriknak egyébként jó a kedve és az étvágya, eleven, sokat mozog. A hasa tájékára azonban vigyáznia kell, bár a seb szépen begyógyult, a lépe azonban nagy, elképzelhető, hogy azt később ki kell majd venni. Egyelőre viszont szerencsére semmi panasza nincs, úgyhogy két hónapon át hetente egyszer kell csak ellenőrzésre menniük, azt követően pedig kéthetente. Ha minden jól alakul, Patrik a vele egy korúakkal mehet majd iskolába hétévesen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!