Hírek

2010.03.17. 06:38

Meghalt a férfi, akire piros lámpánál lőttek rá

Egy 52 éves szír állampolgárt lőttek agyon saját autójában szerda reggel a XVI. kerületi Rózsa utcában egy piros lámpánál, a támadó elmenekült - közölte a rendőrség az MTI-vel.

MTI

Az ismeretlen férfi reggel 7:08 perckor lépett oda a piros lámpánál várakozó autóshoz, majd több lövést adott le a gépkocsira - mondta Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A támadásban az 52 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

A sajtóügyeletes közlése szerint az ismeretlen támadó a lövések leadása után egy táskát vett ki az autóból, majd gyalogosan elmenekült.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítójának beszámolója szerint a szír állampolgár egy nagy értékű fekete színű luxusautóban ült. A rendőrség a helyszínelés idejére lezárta a rákosszentmihályi Rózsa utcát. A Csömöri úton közlekedhetnek az autósok.

A kereszteződésnél, illetve az utcában tucatnyi rendőrségi autó áll, a bűnügyi technikusok nyomokat rögzítenek. Az agyonlőtt férfi - két órával a bűncselekmény elkövetése után - még mindig az autójának kormánya mögött van, holttestét nem emelték ki.

Délelőtt kilenc óra után a rendőrség egy fekete fóliából paravánt emelt a kereszteződésnél, hogy eltakarja a bűncselekmény helyszínét a közelben tartózkodó fotósok és operatőrök, illetve a környéken összegyűlt bámészkodók elől.

 

 

 


 


 
    

 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!