Hírek

2010.04.14. 08:56

Ingyenes szolgáltatások kisvállalkozóknak

Veszprém - A veszprémi munkaügyi kirendeltségen ingyenes pénzügyi-, gazdasági- adójogi-, később munkajogi szaktanácsadással várják a megye mikro-, kis- és középvállalkozóit (kkv-szektor).

Tremmer Tamás

A Társadalmi Megújulás Operatív Programnak köszönhetően új szolgáltatásokkal bővíti eddigi tevékenységét a Közép-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ.

Erről sajtótájékoztató keretében szerdán számolt be Pákozdi Szabolcs. A szakmai főigazgató-helyettes elmondta, a kkv-szektor, illetve a vállalkozást alapítani szándékozók április 12-től térítésmentes pénzügyi-, gazdasági-, adójogi-, társadalombiztosítási tánacsadást vehetnek igénybe a régió négy városában.

Megyénkben a veszprémi kirendeltség és szolgáltató központban csütörtökönként  9-12 óra között várják az érdeklődőket.

A pályázat keretében egy külső tanácsadó céggel kötöttek 512 órás szerződést, így a program egész évben kitart. Júniustól munkajogi tanácsadással bővítik a szolgáltatást.

Pákozdi Szabolcs arról is szólt, hogy a vállalkozók tájékozottságának növelése érdekében 2010. harmadik negyedévében az Állami Foglalkoztatási Szolgálat honlapjához kapcsolódóan, a kkv-szektor számára szintén új portált indítanak.

Itt egy helyen elérhetők lesznek a hazánkban induló, s a szektort érintő aktuális pályázatok, támogatások, jogszabályi változások, a vállalkozókat érintő események.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!