Hírek

2011.04.04. 12:54

Rejtélyes üzenetek az áruházi WC-ben

Veszprém - Furcsa panasszal fordult hozzánk nemrég egy olvasónk, aki szerkesztőségünkbe betérve részletezte, milyen gusztustalan meglepetés érte őt az egyik hipermarket mellékhelyiségében. Megjelent ott ugyanis egy harmadik típusú lyuk, nem nagy, nem kicsi, csak hogy épp kiverje a biztosítékot.

Tiger Szabolcs

A jelenségre olvasónk felhívta a figyelmet a recepción, ahol megígérték, hamarosan intézkednek. Történt mindez lassan két hónapja, azóta már akár a világ vezető ufó-kutatói is megtárgyalhatták volna, vajon értelmes lények teremtették-e a kérdéses kis nyílást.

Panaszosunk a közelmúltban ismét felkereste az áruházi illemhelyet, s döbbenten tapasztalta, a kéjlik még mindig ott csábít. Ennek fele sem tréfa, vélte, panaszlevelet címzett az áruház igazgatójának, amelyben követelte, hogy legalább a betévedő gyerekekre való tekintettel intézkedjenek már valamit. Arról nem is beszélve, milyen széleskörű értelmezési vitát válthat ki a felirat: "péntek este 6.25-kor, gumival!". Van aki már most tudni véli, nem evilági lények érkezését jelenti, akiket kötelezően autóabroncsokat lengetve kell üdvözölni. Mások szerint sokkal prózaibb gondolat áll mögötte, a jelzett időpontban mindenkinek gumitalpú cipőben kell lennie, mert tíz perccel korábban mosott fel a takarító és a padló nagyon fog csúszik.

Egy tudóscsoport állítólag hosszas kutatómunka után megállapította, hogy egy másik felirat, "Az enyém akkora, mint egy lóé" mögött szakrális állatáldozatok története húzódhat meg, mely során néhány marha került komoly szereptévesztésbe és lónak képzelte magát.

Komolyra fordítva a szót, olvasónk felháborodását tolmácsoltuk az áruház sajtósának, aki közölte, az ingyenes mellékhelyiségben nap, mint nap bejáró több ezer vásárló közül bárki fúrhatta a fülke falában tátongó lyukat. Hozzátette, az áruház az értesülést követően azonnal kivizsgálta az ügyet és dolgozóik kijavították a rongálást. Mielőtt bárki elfogadná ezt a rendkívül hétköznapi és egyértelmű választ, had hívjam fel a figyelmet egy apró zavarra a tér-idő kontinuumban: olvasónk csaknem két hónapja fedezte fel a rést a pajzson, riporterünk, fáradtságot nem kímélve fotót is készített róla.

Arról, hogy valóban eltűnt-e a lyuk, a hozzáértők máig vitatkoznak. Péntek esténként - mikor a tengerről érkező ködtől az orrunk hegyéig sem lehet látni a WC-ben - sokan még ma is látni vélik a fehér elválasztó fal egy bizonyos pontján, miként körvonalazódik egy rejtélyes képződmény.

Címkék#ufó#WC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!