Hírek

2011.04.03. 04:54

Zenés, táncos buli egész hétvégén

Pápa - Látványos előadásoknak és közkedvelt, klasszikus daloknak tapsolhat Pápán a közönség a hétvége folyamán.

Polgár Tibor

Javában zajlik ugyanis 16. Zenés Színpadok Országos Fesztiválja, a Scherzo, amihez immár negyedik éve szólóének verseny is párosul. A musical ünnepén a közönségsikert a remek hangulat, és persze a színvonalas zenés színdarabok, tematikus összeállítások garantálják.

A tehetséges fellépők, versenyzők lelkes, igényes, szórakoztató produkcióit a nagyérdemű eddig mindig vastapssal honorálta, és gyaníthatóan így lesz ez a vasárnap esti eredményhirdetésig hátralévő előadásokkal is. Megéri tehát ellátogatni a pápai Jókai Mór Művelődési Központban zajló színpadi produkciókra, valamint a Pedagógus Művelődési Házban hallható szólóének versenyre. A belépés mindkét helyszínen ingyenes.

A Scherzo a szórakoztatás mellett egyúttal remek alkalmat biztosít a versenyzőknek arra, hogy felhívják magukra a neves zsűritagok figyelmét. A legtehetségesebb fellépőknek így akár könnyen egy hivatásos társulat profi előadásán tapsolhatunk a közeljövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!