Hírek

2011.06.08. 17:47

Zajos volt az éjszakai fürdőzés

Ajka - Az élményfürdő legjobban sikerült szombati, éjszakai fürdőzését követően néhány lakossági panasz érkezett a Kristályfürdő Kft.-hez.

Tóth B. Zsuzsa

A társaság cégvezetője, Johanidesz Sándor érdeklődésünkre elmondta, hogy elnézést kérnek utólag is a lakóktól ezért. Azt ugyan nem tudják garantálni, hogy a jövőben nem lesz hasonló probléma, viszont mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél kevésbé zavarja a strand környékén lakókat az éjszakai zenés program.

- A hangszórókat átfordítottuk a városi épületek felé, a jövőben arra is ügyelünk, hogy azokat az iparterület irányába fordítsák a strandot kibérlő szervezők. Sajnos azt nem tehetjük meg, hogy lemondjunk az ilyen programokról, hiszen az üzemeltetéshez szükséges a bevétel. Amellett a fitalok szórakozási lehetőségeit bővíteni szeretnénk, és úgy érezzük, jobb, ha arra helyben találnak lehetőséget. Most egy televíziós zenei csatorna rendezett programot, ennyien még nem voltak éjszakai fürdőzésen nálunk, mint szombaton. Több mint ezer, főleg fiatal vendég érezte jól magát hajnali öt óráig. Közben azonban fokozatosan csökkentettük a hangerőt. A jövőben ezenfelül még egy blokkolót is alkalmazunk, amely egy bizonyos szint fölé nem engedi a hangerősséget - mondta Johanidesz Sándor.

Hozzátette, hogy a nyár rövid, csupán néhány hónapig tart, ez alatt az idő alatt idén négy éjszakai fürdőzést szerveznek, az első volt a szombati. Legközelebb június 18-án budapesti dj-k szórakoztatják majd a vendégeket.

A korábbi budapesti tragikus diszkóbalesetet követően most minden szabály sokkal szigorúbb, azokat betartva szervezik a programokat, folyamatos biztonsági ellenőrzések mellett. Szombaton minden rendben zajlott, nem volt rendbontás, és remélik, ezentúl sem lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!