Hírek

2011.10.05. 05:42

Búcsú a nyártól: irány az erdő!

Veszprém - Irány az erdő! jelszóval elbúcsúztatták a nyarat a veszprémi Bárczi iskola tanulói a múlt héten a Nosztori Szabadidőparkban.

Deák Dóra

A Bárczi Gusztáv Általános Iskola és Speciális Szakiskola tanulóit egész napos program várta a Nosztori Szabadidőparkban, ahol az intézmény aparaja-nagyja megtalálta a számára megfelelő kikapcsolódást.

Az egész napos kirándulást a diákönkormányzat szervezte, amellyel egy régi hagyományt elevenítettek fel. A szabadidőparkban a gyerekeket számtalan játék várta. Míg a kicsik a légvárban, trampolinon, csúszdán és a homokozóban töltötték a szabadidejüket, addig a nagyobbakra rókavadászat, íjászat, kötélhúzás és sorverseny várt.

Az ügyesebbek a fákon kialakított akadálypályát is kipróbálhatták, amely nem csak csapatépítő jellegű volt, de fejlesztette a gyerekek énképét, önismeretét, problémamegoldását, önfegyelmét és kitartását is.

A kalandösvény állomásain álló tanárok mellett a szabadidőpark segítői is végig biztatták azokat a gyerekeket, akik kicsit megrettentek a magasban. Hazaindulás előtt még egy nyárbúcsúztató közös tánc várt az iskola tanulóira, ahol kicsik és nagyok együtt ropták.
 
Az egész napos kirándulásról fáradtan, de rengeteg élménnyel gazdagodva tértek haza mind a diákok, mind pedagógusaik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!