Hírek

2011.12.18. 13:12

Jubileumra készülő kertbarátok

Berhida (szpd) - Sikeres, nemzetközi bemutatkozást is magában foglaló esztendőt zárt a jövőre 40 éves jubileumát ünneplő Berhidai Kertbarát Kör.

Szabó Péter Dániel

Az évtizedek óta igen aktív civil szerveződés a napokban tartotta évzáró rendezvényét a berhidai kultúrházban.

- Eredményes év van mögöttünk, hiszen a berhidai napokon bemutatott hagyományos, lekvár- és savanyúságkóstolóval egybekötött terménykiállításunk mellett a Várpalotán szervezett nemzetközi kertbarát találkozón is sikerrel képviseltük a települést, a szakmabeliek is elismeréssel szóltak a berhidai kertbarátokról - mondta el köszöntőjében Pazár Lászlóné.

A szervezet elnöke hangsúlyozta, komoly feladatok előtt állnak, hiszen 2012-ben megalakulásának 40 éves jubileumát ünnepli a kör, s a tagsággal összefogva szeretnének a jeles évfordulóhoz méltó programokkal kirukkolni.

- Sokszor állítanak meg a megyében azzal, hogy minek köszönhető a berhidai kertbarátok sikere. Válaszként mindig csak annyit mondok: polgármesterként csak a szervezet működését próbálom lehetőségeimhez mérten segíteni, a többi már csak a kör lelkes és kreatív tagságán múlik - emelte ki beszédében Pergő Margit, Berhida polgármestere, aki a jövő évi támogatásáról is biztosította a civil szerveződés megjelent tagjait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!