Hírek

2012.04.24. 06:27

Épül a ház a Baglyason

Várpalota - Ha van boldog ember a Baglyason, akkor az Lájer Szilvia. A Napló akciójához csatlakozó jó embereknek hála, felépül a házuk.

Szabó Péter Dániel

Május elejére elkészülhet a családi ház a Baglyas-hegyen, új otthonba költözhet vissza gyermekeivel a lapunk akciója által megsegített Lájer Szilvia. 

Gőzerővel dolgoznak a Market Építő Zrt. szakemberei a tavaly ősszel leégett családi ház újjáépítésén. A tető már felkerült az épületre, jelenleg a felső szinten két szoba, az alsó szinten pedig a nappali, a fürdő és a konyha kialakítása zajlik. Pálffy Zsolt ügyvezető a Napló kérdésére elmondta, a tervezett ütemben haladnak, ha minden jól megy, május első felében átadják a megújult házat. A munkálatokat Lázár József építésvezető társaságában rendszeresen a helyszínen ellenőrző szakember hozzátette, pluszvállalásaként az alsó szinten ablakokat épít be a cég, s a konyha teljes kiépítését is a megbeszélteken felül vállalták.

Még karácsony előtt számoltunk be arról, hogy átadtuk a közel két hónap alatt összegyűlt adományokat Lájer Szilviának és gyermekeinek. Mint ismert, a három apróságot egyedül nevelő fiatalasszony háza egy elektromos zárlat következtében leégett és lakhatatlanná vált.

A Napló gyűjtőakciójának eredményeképpen összességében mintegy másfél millió forintnyi adományt nyújthattunk át a családnak karácsony előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!