Hírek

2012.09.19. 08:09

Kommandósok akciója Veszprémben

Veszprém, Gyulafirátót - Kommandósok szállták meg pénteken a reggeli órákban a gyulafirátóti pékség környékét, megafonon szólították fel a bent lévőket, hogy jöjjenek ki a házból feltartott kézzel - tájékoztatott egy szemtanú. Mint megtudtuk, nagyszabású drograzzia zajlott Veszprémben.

Halmos György

A szemtanú a Terrorelhárítási Központ kommandósait látta. Információnk szerint egy széles körű drograzziához kapcsolódó akció zajlott a helyszínen. A közelmúltban Pápán volt hasonló rendőrségi művelet, annak során kilenc személyt fogtak el. Csütörtökön pedig Fejér megyében csaptak le a rendőrök egy kábítószer-terjesztő hálózatra.

Az esettel kapcsolatos délutáni rendőrségi közleményből megtudtuk, hogy nagyszabású, kábítószeres akció zajlott pénteken, Pápa után ezúttal a megyeszékhelyen csaptak le a bűnügyesek és a terrorelhárítók.

Mivel az előzetes felderítés során arra vonatkozó információkat szereztek, hogy az egyik helyszínen a tiltott anyagokon túl fegyvereket is tartanak, a Terrorelhárítási Központot is bevonták az akcióba. Péntek hajnalban a helyi rendőrök és a TEK munkatársai egyszerre csaptak le a kábítószeresekre Veszprém több helyszínén. Az akció során 7 embert előállítottak, továbbá kábítószer termesztésére alkalmas eszközt és anyagot is lefoglaltak.

A nyomozás érdekeire való tekintettel az előállítottakkal és a lefoglalt tárgyakkal kapcsolatban a jövő hét elején várható részletesebb tájékoztatás - tudtuk meg Kómár Viktóra sajtóreferenstől.




(A rendőrség kérésére a videót pénteken eltávolítottuk - a szerk.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!