Hírek

2012.10.27. 17:30

Jótékony művészek az iskoláért

Balatonfüred - Különleges jótékonysági rendezvénnyé alakult a Nyitott műterem alkotósorozat szombaton lezajlott programja.

Győrffy Árpád

Az aktuális összejövetel házigazdájaként az akciót szervező Nagy Tímea fényképész, fotóművész a Ferencsik János Zeneiskolával illetve Csincsi Ferenc igazgatóval összefogva jótékonysági hangversenyt szervezett St. Martin közreműködésével.



A fellépést ingyen vállaló, szaxofonon, pánsípon, furulyán játszó előadóművész a most megjelent "Megint. 20" című lemezéről mutatott be több saját szerzeményt és máshonnan már ismert darabot az iskola nagytermét teljesen megtöltő hallgatóságnak. A koncerten befolyt adományokat a szervezők az idei tanévtől önállóan működő, értelmileg sérült gyerekeket tanító Fekete István Általános Iskolának ajánlották fel.

Ugyancsak az iskolának gyűjtöttek munkájukkal a Nyitott műterem programba bekapcsolódó szobrászok, festők, grafikusok, fotósok és mások, akik délután a régi felsőváros központjában illetve az új szolgáltatóház még üres helyiségeiben dolgoztak az érdeklődők előtt.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!