Hírek

2012.11.16. 08:48

Jubileum az óvodában

Háromnapos rendezvénnyel ünnepelte fennállásának negyvenéves jubileumát a héten a dózsavárosi Vadvirág Óvoda.

Munkatársunktól

Szerző: Marton Attila

A gyermekeknek szóló rendezvények mellett családi programokat, valamint óvodapedagógusoknak szóló előadást is szerveztek 


Az évforduló alkalmából jubileumi kiadványt is készítettek az óvodáról. Az eseményeken - amelynek védnöke Dr. Mihalovics Péter, miniszteri kabinetfőnök volt - részt vett a sepsiszentgyörgyi testvéróvoda két pedagógusa is. A zárórendezvényen Barcza Béláné, az óvoda vezetője köszöntőjében röviden felidézte az intézmény történetét, hitvallásukról szólva pedig elmondta, minden apróságot értékként kezelnek.

Némedi Lajos alpolgármester szerint az, hogy sokan eljöttek a jubileumi eseményre, visszaigazolása annak a munkának, ami a Vadvirág Óvodát jellemzi negyven éve. A rendezvényen az óvodavezető köszöntötte az 1972-ben, valamint a legalább két évtizede náluk dolgozó óvodapedagógusokat és dajkákat. Az ünnepi alkalomra a Vackor csoport ovisai körjátékkal készültek Paltesz Ágnes felkészítésével, míg az óvoda néhány egykori nebulója zenés műsort adott elő. A programot az óvoda pedagógusaiból álló kórus éneke zárta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!