Hírek

2012.12.07. 08:56

Év vállalkozói Veszprém megyéből

Budapest/Nemesvámos - Veszprém megyéből ketten vehették át ma este az Év Vállalkozója Díjat.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége pénteken este a Művészetek Palotájában tartotta meg a Magyar Vállalkozók Napját, amelyen belül immár tizennegyedik alkalommal adták át az Év Vállalkozója Díjakat. Az elismerést Veszprém megyéből ketten is átvehették: dr. Kosztyu János (MTD Hungária Kft. ügyvezető igazgató) és Csatári László (Csatári Plast tulajdonos, ügyvezető igazgató). 






A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) tizennegyedik alkalommal megrendezett Vállalkozók Napja rendezvénye, a 2012. Év Vállalkozója Díjak átadási ünnepsége a budapesti Művészetek Palotájában 2012. december 7-én.MTI Fotó: Máthé Zoltán)





Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára (k), Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) ügyvezető elnöke (j) és Lits József, a VOSZ ellenőrző bizottságának elnöke (b) a VOSZ tizennegyedik alkalommal megrendezett Vállalkozók Napja rendezvényén, a 2012. Év Vállalkozója Díjak átadásán a budapesti Művészetek Palotájában 2012. december 7-én. (MTI Fotó: Földi Imre)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!