Hírek

2012.12.09. 08:26

Ittas vezetők autóban, kerékpáron

Veszprém megye - Két ittas vezetőnek kellett felelnie az alkoholfogyasztásért, egyikük először még a szondát sem tudta megfújni.

veol.hu

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei igazoltatták tegnap este Pápa belterületén azt az 58 éves állampolgárt, aki úgy közlekedett kerékpárjával a közúton, hogy előtte alkoholt fogyasztott. Az ittas kerékpárost a kapitányságra állították elő, ahol megtörtént a jegyzőkönyvezett mintavétel is. Felelőtlenségének "jutalma" közigazgatási bírság kiszabása lett.

A Balalatonfüredi Rendőrkapitányság járőrei fogták el ma hajnalban Balatonfüreden annak a gépkocsinak a sofőrjét, aki úgy vezetett a közúti forgalomban, hogy előtte alkoholt fogyasztott. Az ittas sofőrt előállították a kapitányságra, mert a helyszínen nem tudta megfújni a szondát. A rendőrségen már sikerült a mintaadás, ami megerősítette a szeszesital fogyasztás tényét. Az intézkedő rendőrök ezt követően büntető feljelentést tettek ellene - tájékoztatott vasárnap a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!