Hírek

2013.03.27. 14:47

Fejlesztés helyett tábláznak a 8-ason

Nem működik hatékonyan a „8-as főút” Térségi Fejlesztési Tanács, amelynek tagjai között megtalálható több megyei kormánypárti országgyűlési képviselő is, a múlt évben mindössze egyszer üléseztek, akkor sem hoztak határozatot a szervezet honlapja szerint.

Halmos György

Erről Kovács Rajmund, a Jobbik veszprémi szervezetének elnöke tájékoztatott. A politikus elmondta, hogy a főút fejlesztéséről már többször nyilatkoztak kormánypárti országgyűlési képviselők sajtótájékoztató keretében, a közlekedők azonban mást tapasztalhatnak, hiszen Veszprém és Várpalota közötti szakaszon már több helyen kihelyezték a sebességkorlátozó táblákat. Ennek oka egyértelműen az út állapotának nagymértékű romlása – hangsúlyozta. Hozzátette, hogy egyszerűbb volt kitenni a táblákat, mint megcsinálni az utat. Úgy vélekedett, hogy a főút fejlesztéséről az embereket csak ámítják, tényleges előrelépés nem, inkább visszalépés történt, pedig a 8-as főút helyzetét kiemelten kellene kezelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!