Hírek

2013.06.22. 15:00

A magyar föld nem eladó

Többek között ezt a mondatot lehetett olvasni a transzparensek egyikén, amit a demonstrálók tartottak az átutazó autósok felé.

Nagy Imre

A Pápaiak a Nemzetért Egyesület szombaton reggeltől félpályás útlezárással tiltakozott a Parlament által pénteken elfogadott földtörvény ellen. Az egyesület felhívásához számos civil szervezet képviselői, illetve magánszemélyek is csatlakoztak. A 83-as út Pápa és a csornai bekötő közti szakaszán, a 32-33-as kilométerszelvények között álltak a tiltakozók járművei, a rendőrség jelzőlámpa segítségével irányította a forgalmat. Délelőtt tíz órakor Orbán Imre, a Jobbik pápai szervezetének elnöke sajtótájékoztatón ismertette a demonstráció célját.

Fotó: Nagy Imre

 

- El fogjuk juttatni a hírt az emberekhez, hogy Orbán Viktor és a Fidesz mi módon játszotta át a magyar földet a külföldieknek, hogyan árulta el saját szavazóit Ha kell, az utcára visszük a politikát, ha kell, blokád alá vesszük a kormányzati hivatalokat. Egyet tudok ígérni azoknak a Veszprém megyei képviselőknek, akik megszavazták a földtörvényt: nincs és nem lesz kegyelem - fogalmazott többek között a Jobbik helyi elnöke. A Napló információi szerint a tiltakozást este kilenc óráig tervezik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!