Hírek

2013.06.10. 11:44

Végzetes ugrás a szerelvényről

A helyszínen életét vesztette az a fiatalember, aki mozgó vonatból ugrott ki Szentgál és Kislőd között még vasárnap délután – tájékoztatott a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Halmos György

A huszonkét éves balatonfüredi fiatalember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A holttestet egy később arra közlekedő mozdony vezetője találta meg a vasúti töltés mellett – közölte a rendőrség.

(Fotó: rendőrség)

A vizsgálat jelenlegi adatai szerint a fiatalember érvényes menetjegy nélkül utazott a vasútvonal azon szakaszán, ahol a baleset történt. Amikor a jegyellenőrök kérték a menetjegyét, elkezdett szaladni a vonatszerelvény utolsó kocsija felé. Az ellenőr később a vonaton a fiatalembert már nem találta, viszont észrevette, hogy a szerelvény legutolsó kocsijának ajtaja nyitva van.

A baleset körülményeit a Veszprémi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja – tájékoztatott a rendőrség.

A Vas Népe információi szerint a fiatal fiú a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ sportszervező szakos hallgatója volt. Úgy tudjuk, hogy épp hazafele tartott, amikor a tragédia történt. A hallgatói önkormányzat Facebook oldalán azt írta, hogy I. Tihamér másodéves sportszakos hallgató lelki üdvéért kedden, június 12.-én 10 órakor gyászmise lesz a Ferences plébánia templomában Szombathelyen, a hallgató az Assisi Szent Ferenc kollégiumban lakott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!