Hírek

2013.08.07. 15:59

Frontális ütközés a 83-as számú főúton

Több közlekedési baleset történt szerdán Veszprém megyében.

Nagy Imre

Két személygépkocsi frontálisan ütközött a 83-as számú főút 41-es és 42-es kilométer szelvénye között, Takácsi és Gyarmat települések határában.

Délután négy óra húsz perckor két személyautó ütközött frontálisan a 83-as főúton Gyarmat és Takácsi közt. A balesetben négyen sérültek meg, közülük két súlyos és egy könnyű sérültet a pápai kórházba szállítottak a mentők. A pápai rendőrök félpályás útlezárás mellett helyszíneltek, a Pápa felől érkezőket Vaszar és Gecsegyarmat felé terelték, az útzárat este fél 8 körül oldották fel.

A baleset körülményeit a Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, szakértők bevonásával vizsgálja.

 

Baleset történt a 832-es út 7-es és 8-as kilométer szelvénye közt szerdán délután háromnegyed négy előtt. A bébi elágazótól 100 méterre Csót irányába egy tejszállító tartálykocsi borult az árokba. A súlyosan sérült vezetőt a mentők a pápai kórházba szállították. A műszaki mentést félpályás útlezárás mellett folytatták a szakemberek.

Mint azt a mentők megyei ügyeletese elmondta, a hőségben nagyon fontos, hogy a tartósan úton levő gépjárművezetők megfelelő hosszúságú pihenőidőt tartsanak. A többszöri megállás, kiszállás, mozgás segít abban, hogy éberek maradjunk. A közlekedőknél, így a gyalogosoknál is fontos a folyamatos folyadékpótlás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!