Hírek

2013.10.24. 11:59

A DK felkészül a választásra

A Demokratikus Koalíció 2013. október 12-én tartotta meg első tisztújító kongresszusát Budapesten, közel kétezer párttag részvételével.

Nagy Imre

A kongresszus elfogadta és a párttagoknak bemutatta a DK mind a 106 egyéni országgyűlési képviselőjelöltjét. Veszprém megye  4. számú választókerületében a pápai Kerecsényi Zoltán képviseli a Demokratikus Koalíciót a parlamenti választásokon.  A DK továbbra is a teljes körű összefogás pártján áll, a választások előtti utolsó pillanatig nyitva hagyja a közös jelöltek indításának lehetőségét.

A DK minden képviselőjelöltje, így Kerecsényi is, úgy vállalta el a megbízatást, hogy egy ilyen összefogás létrejöttéért maga is felelősséget vállal, a jelenlegi hatalom leváltása érdekében akár visszalépéssel is támogatja a közös, demokratikus ellenzéki jelöltet.

Kerecsényi Zoltán a Naplónak elmondta, minden erővel el kívánják kerülni a kampány-időszak során, hogy az az ellenzéken belüli vitákról szóljon. Azt szeretnék, ha arról szólna, amiről valóban kell, a hatalommal szemben mutatott alternatíváról. Mint mondta, mindenféle személyeskedést szeretne elkerülni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!