Hírek

2013.10.29. 17:30

Balesetmentesen vezettek a buszsofőrök

Sümeg - A Somló Volán Zrt. harminc gépkocsivezetője kapott jutalmat a balesetmentesen megtett 250 ezertől 1,5 millió kilométerért október 29-én.

Tisler Anna

Az ünnepségen elhangzott, hogy a gépkocsivezetőknek a szélsőséges időjárási körülmények között, változó munkarendben és útvonalon közlekedve helyt kell állniuk. Elsődleges szempont számukra a személy- és vagyonbiztonság, hiszen mindenki épségben szeretne megérkezni úticéljához.

Megtudtuk: a gépkocsivezetők folyamatosan képzésen vesznek részt. A vállalat megteremti annak feltételeit, hogy a látás- hallás- és mozgássérültek is minél kényelmesebben utazhassanak.

A sok balesetmentes kilométer után fényképezkedik a csoport (Fotó: Tisler Anna)

 

Egymillió kilométert vezetett balesetmentesen Csekő Vince (tapolcai kirendeltség), Fölnagy Ferenc (ajkai kirendeltség), Németh László (sümegi kirendeltség). 1 250 ezer kilométerért Pál László Tapolcáról és Csapó Sándor, Szita Tibor, Tóth András Sümegről kapott elismerést. A tapolcai Herczeg Attila és az ajkai Töreki György másfél millió kilométert tett meg káresemény nélkül.

A vállalat gratulált kiváló gépkocsivezetőinek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!