Hírek

2013.10.08. 13:20

Csokoládénapok

Veszprém - Ismét egy hétvége, amely a Napló szervezésében megédesíti a hétköznapokat: a Veszprém Aréna ad otthont szombaton és vasárnap a csokoládénapok nagyszabású rendezvényének.

Barták Péter

Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere. A magyar kézműves csokoládégyártás legismertebb mesterei adnak egymásnak randevút, és megosztják tapasztalataikat az érdeklődő háziasszonyokkal. Bizonyára lesznek is sokan, akik érdeklődnek, hiszen a Pannon Lapok Társasága legfrissebb receptgyűjteményének, a Csokoládés finomságok könyvének szerzőit is meghívta a rendezvény első napjára lapcsoportunk.

A most bemutatott kötetet a Napló előfizetői természetesen kedvezménnyel vásárolhatják meg a helyszínen. Amíg a háziasszonyok a recepteket, praktikus tanácsokat beszélik meg a csokoládékészítő mesterekkel vagy egymás közt, addig a férjek elmerülhetnek a valódi kávépörkölés, kávéfőzés és fogyasztás rejtelmeibe. És hogy a gyerekek se unatkozzanak egy percig sem, édes játszótér várja őket.

Különleges élményt ígér az ország legnagyobb csoki szökőkútja, a marcipánszobrászat, a grillázs- és cukorkakészítő bemutató, valamint a csokidekoráció-készítés.

Érdemes tehát családi programként előjegyezni a mostani hétvégét. A Veszprém Aréna ezúttal édes íz- és illatfelhőbe öltözik, számos érdekességgel várja a család apraját-nagyját szombaton és vasárnap.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!