Hírek

2014.03.28. 11:30

Elnézést kért a behajtócég vezetője az idősektől

Veszprém, Olaszfalu - Nem vitték az idős pár autóját, és tartozásuk is kevesebb, mint korábban azt mondták nekik.

Kovács Erika

Cikkünk megjelenése után a családdal felvette a kapcsolatot a bank behajtó cégének vezetője, aki elnézést kért amiatt, hogy a cég egyik alkalmazottja kellemetlenséget okozott az idős párnak. A cégvezető a bank nevében tisztázta  a családdal, hogy nem 140 ezer forint a tartozásuk, hanem mindösszesen 60 ezer forint, és ha ebből 20 ezer forintot befizetnek, akkor nem lesz több követelésük a párral szemben, és az autó elvitelére sem kerül sor.

Fotó: Kovács Erika

Bense László Erik ügyvédi irodája néhány napon belül áttekinti a pénzintézettel megkötött lízingszerződést, és amennyiben szükséges, akkor peren kívüli egyeztetést javasolnak, és ha az nem vezetne eredményre, akkor elképzelhető, hogy érvénytelenség megállapítása iránt polgári peres eljárást kezdeményeznek az ügyben.

Megírtuk: Gondosné Gál Anna és férje Olaszfaluban szerintük a tényleges tartozásnál magasabb összeget kért a behajtó, aki ráadásul tiszteletlen hangon, kiabálva beszélt az idő párral.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!