Hírek

2014.08.15. 11:52

Független polgármesterjelölt Pápán

Pápa - A város mindenkié! – hangsúlyozta kampányszlogenjét a sajtó előtti bemutatkozásán Szőke László pápai ügyvéd, aki az őszi önkormányzati választásokon harcba száll Pápa polgármesteri székéért.

Polgár Tibor

A közelgő helyhatósági választáson függetlenként induló polgármesterjelölt a belvárosi ügyvédi irodájában ismertette elképzeléseit, programját pénteken délelőtt. – Miért veszek részt a polgármesteri tisztségért folytatott megmérettetésben? Mert lokálpatriótának tartom magam, aki szívén viseli ennek a városnak a jövőjét, fejlődését, és érzek magamban annyi tetterőt, elszántságot, hogy polgármesterként tenni is tudjak érte – fogalmazott Szőke László.

Szőke László független pápai polgármesterjelölt a bemutatkozó sajtótájékoztatóján. Fotó: Polgár Tibor

Mint mondta, mindig is érdeklődött a közélet iránt, hivatásánál fogva pedig naponta emberi problémákkal találkozik. Saját bevallás szerint soha egyetlen pártnak nem volt a tagja, és meglátása alapján egy város vezetéséhez nem szükséges pártelkötelezettség, ugyanis egy településen helyi érdekek, helyi problémák kerülnek előtérbe. Magát konzervatív, nemzeti értékek mentén gondolkodó embernek tartja, aki kész a konszenzusra, a kampányidőszakban pedig kizárólag a programja ismertetésére kíván koncentrálni. Szőke László élhetőbb, szerethetőbb, „polgárbarátabb" és vidámabb Pápát szeretne.

Ennek érdekében programja szerint többek között átláthatóvá kell tenni a városvezetést, a helyi gazdasági és társadalmi viszonyokat, továbbá halaszthatatlanok a városi közutak, járdák felújítása. A független polgármesterjelölt egyebek mellett fontosnak tartja a közbiztonság javítását, az egészségügy fejlesztését, a város megtartó erejének növelését, a gazdaságélénkítést – a megnevezett témákra pedig konkrét elképzelései vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!