Hírek

2014.10.31. 18:13

Rendkívüli közgyűlés

Teljes egyetértésben hozta meg döntéseit és választotta meg alelnökét rendkívüli ülésén a megyei önkormányzat közgyűlése.

Balassa Gergő

A megyeháza Szent István termében pénteken tartott ülésen Polgárdy Imre arról tájékoztatta a képviselőket, összeférhetetlenség miatt Gőgös Zoltán írásban mondott le mandátumáról a testületben, helyét a Magyar Szocialista Párt megyei listájának negyedik sorszámú jelöltje, Dániel Mária Magdolna tölti be.

A közgyűlés elnöke továbbá beszámolt a frakciók megalakulásáról is, így a Jobbik képviselőcsoport vezetője Orbán Imre, az MSZP frakció első embere Pál Béla lett, míg a Fidesz frakció élén Áldozó Tamást találjuk.

Fotó: Balassa Gergő

A közgyűlés elnökének javaslatára megválasztották Fenyvesi Zoltánt társadalmi megbízású alelnökké Az Ügyrendi Bizottság elnökének Pálffy Istvánt, a Pénzügyi és Ellenőrzési Bizottság élére Dobó Zoltánt, a Területfejlesztési, Területrendezési és Gazdasági Bizottság vezetőjének Áldozó Tamást fogadta el a testület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!