Hírek

2015.10.21. 15:59

Lezuhant a tetőről – Mentőhelikopter vitte kórházba

Lezuhant egy 64 éves férfi egy lakóház tetejéről, közel négyméteres magasságból Badacsonyörsön szerdán, ahol ismerősét látogatta meg.

Kovács Erika

Információnk szerint koponyaalapi törést szenvedett. Mentőhelikopter vitte a győri kórházba. Úgy tudjuk, stabil állapotban van.

– Egy lakóháznál karbantartási munkát végeztem szerdán, amikor meglátogatott az épület tetején az ismerősöm, aki a szomszédom egyébként, és éppen gombászott a környéken – mondta az esetről neve mellőzésével egy helybeli férfi, majd így folytatta: egyszer csak azt láttam, hogy hátrafelé lépett, és körülbelül három-négy méteres magasságból lezuhant a betonra. Azonnal hívtam a mentőket – idézte fel a történteket. A férfi még szerdán meg is látogatta szomszédját a kórházban, és nagyon örül neki, hogy a körülményekhez képest jól van.

A megsérült férfit a Győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba szállította a menőhelikopter. Érdeklődésünkre az idegsebészet ügyeletes főorvosa elmondta, stabil a sérült állapota.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!