Hírek

2015.12.09. 15:23

Bak Flóra Enikő mosolya a legszebb

Veszprém - Lezárult a Napló gyerekmosoly-pályázata. A minden évben rendkívül népszerű verseny kezdetén zsűri választotta ki a beérkezett több mint kétszáz kép közül azt a nyolcvan fotót, melyekre hetekig lehetett szavazni.

Napló-információ

Az újságból kivágott és beküldött, valamint a veol.hu-n leadott szavazatok összesítése után az első helyet a szentkirályszabadjai Bak Flóra Enikő szerezte meg 1843 szavazattal. Ő egy 30 ezer forint értékű műtermi fotózást, egy wellnesspihenést és babakönyvet is nyert.

Bak Flóra Enikő

A második legnépszerűbb mosoly a bakonybéli Holényi Grétáé, aki egy 20 ezer forint értékű műtermi fotózást kap.

Holényi Gréta

A harmadik helyezett iszkázi Hardi Zsombort pedig egy 10 ezer forint értékű fotókidolgozással jutalmazzuk.

Hardi Zsombor

A veol Facebook-oldalán is indítottunk egy szimpátiaszavazást, ahol valamennyi jelentkezőre lehetett voksolni. A közösségi oldalon az adorjánházai Sarus Dorián mosolyát lájkolták a legtöbben. A négy nyertes ezenkívül egy-egy kehidakustányi családi wellness-fürdőbelépőt, illetve egy-egy féléves Kobold-előfizetést kap. Mivel a szimpátiaszavazáson második helyezett veszprémi Fekete Dávid csak néhány szavazattal maradt le a győzelemről, őt egy mesekönyvvel díjazzuk. A győzteseknek szívből gratulálunk, a nyeremények átadásáról rövidesen tájékoztatjuk őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!