Hírek

2016.03.27. 12:38

Két személyautó ütközött a 8-as főúton - Hárman könnyebben megsérültek (frissítve)

A szentkirályszabadjai repülőtérre vezető út kereszteződésénél ütközött két személyautó vasárnap kora délután.

Kovács Erika

Összeütközött két személyautó a 8-as főúton, Veszprém közelében, a szentkirályszabadjai repülőtérre vezető út kereszteződésénél. Hatan utaztak a járművekben, három embert, köztük két gyermeket könnyű sérülésekkel ápolnak a mentők.

A műszaki mentést a veszprémi hivatásos tűzoltók végzik, áramtalanítják a járműveket. A beavatkozás idejére a négyből két sávot lezártak, rendőrök irányítják a forgalmat.

Munkatársunk információi szerint hárman megsérültek, de a mentést jelenleg is végzi a mentőszolgálat a 8-as úton, a litéri elágazó előtt, ahol két személygépkocsi ütközött össze vasárnap – közölte Csermák József megyei mentésvezető. A legfrissebb információk szerint egy gyermek van a sérültek között.

Úgy tudjuk, félpályás útzár mellett történik a helyszínelés, torlódásra számíthatnak az arra haladók.

A megyei rendőr-főkapitányság közlése szerint a mentési és helyszínelési munkák idejére az úton forgalomkorlátozás volt érvényben, ami 2016. március 27-én 15 óra 20 perckor megszűnt.

A forgalom a térségben az eredeti rendnek megfelelően, zavartalanul halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!