Hírek

2016.05.04. 14:25

Hová mehetett? - Szerdán is nagy erőkkel keresik az eltűnt férfit

Szerdán is kutatnak az április 30-án eltűnt pétfürdői Bognár István János után, ezúttal Öskü környékén keresik, de ez idáig még nem került elő.

Kovács Erika

Felesége is ott van a keresők között, de a csoportokba szerveződött és egymással rádiókapcsolatban álló emberek eddig hiába kutattak át mindent, sajnos továbbra sem lehet tudni, hol lehet a 64 éves férfi. Ezúttal is sokan keresik Bognár István Jánost, mások mellett kutatnak utána a polgárőrök, illetve Kulcsár József, a Kutyákkal az Életért Egyesület ajkai csoportjának vezetője és kutyája, Landon, valamint az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány képviselői, köztük Sinka Vivien elnök, a férfi ismerősei és helybeli lakosok. Úgy tudjuk, ma még Budapestről is csatlakoznak hozzájuk kutató-keresők.

Fotó: Penovác Károly

Információnk szerint a férfit néhányan Öskünél látták, miután távozott otthonról, emiatt mentek szerdán a település környékére az őt keresők.

Megírtuk, a pétfürdői férfi körülbelül 190 centiméter magas, őszes hajú, eltűnésekor világoskék dzsekit, kék farmert és zöldes mintás pulóvert viselt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!