Hírek

2016.07.05. 18:16

Interaktív tábla: nincs esélyük a bűnözőknek

Balatonfüred - Még gyorsabb, hatékonyabb és eredményesebb lehet a munka az interaktív tábla alkalmazásával – közölte Regdon László ezredes, a Balatonfüredi Rendőrkapitányság vezetője kedden. A korszerű, több mint egymillió forint értékű eszközt kedden adták át a kapitányságon, egy veszprémi cég jóvoltából.

Kovács Erika

Azonnal látni lehet például Balatonfüred utcáit, a leglátogatottabb helyszíneket, illetőleg a térséget, így a rendőrökkel a feladatokról rövid idő alatt sok információt lehet közölni – hangoztatta a szolgálatirányításban alkalmazott eszköz előnyeiről Anda György ezredes, a Veszprémi Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány helyettese, Regdon László füredi rendőrkapitány, Vancsura Miklós őrnagy, füredi rendészeti osztályvezető, és Babos Tibor törzszászlós, szolgálatparancsnok.

Anda György ezredes és Ötvös Tamás ügyvezető igazgató együttműködési megállapodást írt alá

A jelenlévők kiemelték, Balatonfürednek a nyári szezonban kiemelt vendégforgalma van, a rendőrség száma természetesen ezzel arányosan nem nő, viszont a biztonságot, a gondtalan pihenést garantálni kell, amelyhez nagy segítséget ad a korszerű technikai eszköz.

Ötvös Tamás ügyvezető igazgató és Regdon László ezredes, füredi rendőrkapitány a tábla előnyeiről beszélt

Az előnyök bemutatása után Anda György ezredes és Ötvös Tamás, a veszprémi cég ügyvezető igazgatója együttműködésről írt alá megállapodást, mely többek között abban is megnyilvánul, hogy a rendőrség külön ügyel Veszprémben, a Pápai úton az üzemet érintő gyalogosforgalomra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!