Hírek

2016.11.18. 08:46

Az összetört áruvédelmi eszköz keltett feltűnést

Veszprém - Vádemelési javaslattal zárták le a várpalotai rendőrök a veszprémi férfi ellen folytatott nyomozást, aki egy számítógép alkatrészt lopott el, közölte a rendőrség.

A nyomozás adatai szerint egy 41 éves veszprémi férfi 2016. szeptember 18-án 16 óra 32 perc körül egy várpalotai bevásárlóközpontból elektronikai eszközt tulajdonított el.

Az áruház alkalmazottai az üzlet zárását követően egy összetört áruvédelmi eszközt találtak, majd az árukészlet ellenőrzése során hiányt fedeztek fel, ezért az áruház üzletvezetője lopás miatt feljelentést tett ismeretlen tettes ellen.  A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a veszprémi férfit, aki beismerte tettét.

A veszprémi illetékességű férfivel szemben folytatott nyomozást a Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte, és a keletkezett iratokat a napokban a Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészségnek bíróság elé állítási javaslattal küldte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!