Hírek

2017.02.03. 17:06

Köszönet a veszprémi rendőrnek

Tisztelet és hála az előadásért, további sok-sok lelkes, odafigyelő és felelős hallgatóságot kívánunk! – írta a 11/A osztályfőnöke

Molnár Sándor

A székesfehérvári Ciszterci Szent István Gimnázium meghívására a napokban közlekedésbiztonsági előadást tartott az iskola 11. évfolyamos tanulóinak a Veszprémi Rendőrkapitányság baleset-helyszínelője. A program célja az volt, hogy a fiatalok tájékoztatást kapjanak a közúti közlekedés szabályairól, veszélyeiről.

Az egyenruhás beszélt arról a diákoknak, hogy milyen következménnyel járhat egy figyelmetlen mozdulat gépkocsivezetés közben, és felhívta a figyelmüket arra, hogy a közúti jelzőtáblák és a szabályok betartása a gépkocsivezetők biztonságát szolgálja.

A gimnázium pedagógusa levélben köszönte meg Pintér József címzetes rendőr főtörzszászlósnak, a Veszprémi Rendőrkapitányság baleset-helyszínelőjének az előadást – tájékoztatott Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferens

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!