Hírek

2017.03.04. 07:48

Farsang farka Bakonygyepesen

Ajka - Nagyon örülünk az idei hosszú farsangi időszaknak, mert így még jobban fel lehet készülni a színes, változatos műsorra – mondta Grőberné Adorján Renáta, az est háziasszonya.

Penk Tímea

A Bakonygyepesi Nyugdíjasklub farsang farkának szombatján tartotta  a hagyományos farsangi mulatságát. Pék  Attila képviselő  köszöntötte először a teltházas vendégsereget, majd Dorner László ajkai képviselő méltatta a gyepesiek sokoldalú és aktív részvételét a közéletben. A köszöntők után Grőberné Adorján Renáta rövid áttekintést mutatott be a farsang történetéről, majd színvonalas kulturális műsor szórakoztatta a vendégeket.

Fotó: Györkös József

Rábaközi Jánosné és  Kizmus Mihályné verset szavalt, az énekkar humoros népdalokat énekelt Pék Attila és Grőberné Adorján Renáta kíséretével, Áment Márton vicces összeállításával szórakoztatta a közönséget.

- Természetesen most sem hiányozhattak a mindenkit megnevettető, szórakoztató színdarabok, melyekben az idén a gyepesi öregasszonyok voltak a főszereplők olyannyira, hogy az öregasszony ruhába felöltözött férfiakat alig lehetett felismerni – számolt be Grőberné Adorján Renáta. A műsort a Zizi Labor énekes-táncos paródiája zárta. Az est  háziasszonya, aki a műsort összeállította és betanította, büszke volt az ügyes szereplőkre, megköszönte lelkesedésüket, kitartásukat, melyet a közönség vastapssal jutalmazott. Pék Attila képviselő jóvoltából a finom vacsora után táncra perdült a szereplődárda és a vendégsereg. Egy jól sikerült bállal búcsúztatták a farsangot a bakonygyepesiek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!