Hírek

2014.06.27. 09:34

Quadot is lopott Ausztriából - lebukott

Ausztriában elkövetett lopások elkövetőjét fogták el a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai csütörtökön.

A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai csütörtök este igazoltatták a 27 éves K. Vilmost a 8-as számú főúton. A gyanúsított Ausztriából tartott haza járművével herendi otthonába. A rendőrök a kisteherautó átvizsgálása során a csomagterében olyan szerszámgépeket találtak, amelynek eredetéről K. Vilmos nem tudott elszámolni, ezért a férfit előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra. A nyomozók ezt követően házkutatást tartottak lakásán, amelynek során több olyan gépet és berendezést, valamint egy quadot is lefoglaltak, amelyet 2014. június 24-én egy osztrák tanya melléképületéből tulajdonítottak el.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján K. Vilmost összesen három, Ausztriában elkövetett lopás bűntett elkövetésével gyanúsították. Az ügyben a nyomozást a gyanúsított őrizetbe vétele mellett a Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!