Hírek

2017.03.12. 10:07

Sikeres évet zártak a honvéd horgászok

Veszprém – A zömében katonák alkotta horgászegyesületnek 110 tagja van.

Molnár Sándor

A 2016-os évben megvalósították azokat a célkitűzéseket, amelyeket a tagság támasztott a vezetőséggel szemben.

Hétvégén tartotta közgyűlését a Veszprémi Honvéd Horgászegyesület. A tavalyi évet értékelő összejövetel fő napirendi pontja az elnökség beszámolója volt.

–Úgy gondolom, hogy sok elfoglaltságot biztosítunk a horgásztársainknak. Mindenki szabadon járhat horgászni, de ezen kívül kínálunk számukra versenyzési lehetőséget is a fogásélmény mellett. Szervezünk olyan kulturális eseményeket is, amelyek normális elfoglaltságot nyújtanak mindenkinek – mondta el Szűcs Pál a horgászegyesület elnöke.

Fotó: Molnár Sándor

A tagság nagyrészt ma is szolgáló vagy már nyugállományban lévő katonákból áll. Ez annyiban speciális, hogy mindenki ismeri a másikat, annak szokásait. A honvéd horgászok bázisa a csopaki csapatüdülő, itt hódolhatnak szenvedélyüknek a tagok és használhatják az üdülő bizonyos szolgáltatásait.

A tavalyi év jól sikerült, mert mindenki megtalálta azt a fogást, amit szeretett volna, tehát biztosítva volt a szórakozása. Másrészt az egyesület hozzájárult a balatoni haltelepítéshez, amit egyébként minden évben megtesznek. Harmadrészt karban tartották azokat a vagyontárgyaikat – hajókat, csónakokat, stéget - amelyek az egyesülethez tartoznak.

Szűcs Pál elnök elmondta még, hogy a horgászatban legjobban a halászlét szereti, mivel személy szerint kevés ideje marad arra,hogy kiüljön halat fogni. Annak viszont nagyon örül, hogy a tagtársai megtalálják itt ebben a klubban azt az örömöt, amiért ide jöttek, mert ez számára fontosabb.

A tagság a közgyűlésen elfogadta az elnökség beszámolóját a 2016-os évben elvégzett munkáról, majd terítékre kerültek az idei év feladatai is. A rendezvény jó hangulatú vacsorával zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!