Hírvilág

2015.09.22. 12:23

Kkv-s projekt

Folytatva a hagyományokat, a Veszprém megyei Napló új projektet indít. Hogy miért?

Napló

Banki felmérések szerint a cégek negyede pályázna a következő három évben, az EU-források nélkül a tervezett beruházásaiknak 40 százaléka valósulna meg. A gyakorlat bizonyítja, a korábbi nyertes pályázók többsége tanácsadói segítséggel lett sikeres.

Az uniós pályázatokon való sikeres részvétel érdekében indítjuk kkv-projektünket. Segítünk eligazodni a szóba jöhető pályázatok között, segítséget nyújtunk a pályázatokon való részvételhez, segítünk a pályázatok kidolgozásában. Megoldási lehetőségeket kínálunk a pályázatokon kívüli társfinanszírozási lehetőségekre. Kommunikációs fórumot biztosítunk a felmerülő kérdések megválaszolására, megjelenési lehetőségeket kínálunk a nyertes pályázók számára előírt tájékoztatási kötelezettségek teljesítéséhez.

Reméljük, hogy a Veszprém megyei Napló KKV-TIPP melléklete és a veol.hu/kkv oldal hasznos partner lesz a sikerhez vezető úton!

Pályázatokkal kapcsolatos kérdéseiket várjuk e-mail-címünkön: [email protected].

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!