Ingatlanbazár

2023.07.08. 11:30

Páratlan panoráma Tapolcán

Sorházi élmény Tapolca legújabb negyedében, verhetetlen panorámával, igényeseknek. A helyi ingatlanpiac kínálatában találtuk meg azt az házat, ahova több gyerekkel is érdemes költözni. Ehhez a házhoz nem kell hozzányúlni, csak be kell költözni, és élvezni a benne rejlő lehetőségeket.

Tapolca új negyedében, a Barackosban, kiváló minőségű, 2db 120m2 -es sorházat kínálunk eladásra.

A képek a mellette lévő első kettő már értékesített házakról készültek, a 3. és 4. házak eltérni a luxus minőségű burkolataival fognak.

A házak emeleti erkélye és a földszinti terasza a Balaton irányába néz, a Szentgyörgyhegy, Badacsony, Csobánc -i hegység látványa páratlan panorámát biztosít a leendő lakóinak.

Az épület teljesen új 2023-as építésű, harmadik negyedévi átadású, korszerű A+ Daikin fűtéssel, egyedileg tervezett konyhával (Szabó Konyha), burkolatokkal, kényelmi opciókkal, a minőséget kedvelőknek ajánljuk, akár család részére vagy befektetés céljával.

A ház kiváló minőségét a nagy tapasztalatú építtető cég garantálja.

Tömegközlekedés jó, a közelben iskola/ovoda és közeli bevásárló lehetőség gondoskodik a kényelemről. A környék folyamatos fejlesztés alatt áll, csak új építésű ingatlan van a környezetében, mondhatni igazi luxus negyede Tapolcának.

Az épület részletes leírása:

A földszinten található az előtér, a vendég mosdó, az amerikai stílusú konyha, melyet a Szabó Konyha egyedileg tervezett, (beépített mosógéppel, mosogatógéppel, hűtővel, mikróhullámú sütővel, minőségi sütővel, szagelszívóval, kerámia lapos főzőlappal, és számos kihúzható tárolóval)

egy tároló helység, a terasz és a nappaliból nyíló: a jobb oldali házban háló/dolgozószoba, a bal oldali házban garázs.

Az emeletre lépcsőn jutunk fel, ahol egy előtér fogad minket, melyről nyílik egy külön wc, 3 háló szoba, fürdő wc-vel, és az erkély található, melyről elképesztő kilátás nyílik a balaton irányába.

A ház fűtése : A+ kategória, Daikin hőszivattyús padlófűtés az emeleten és a földszinten is, mely helységenként termosztáttal szabályozható. A házakban, minden helységben Daikin

klimatizáló egységek vannak felszerelve, amely a hűtésről-fűtésről gondoskodnak, melyet wifi-n keresztül, akár távolról is vezérelhetünk.

Az elektromos redőnyök távirányításúak és manuálisan is kezelhetőek.

Beépített szúnyoghálóval.

Minőségi szaniterek, igényesen megtervezett és kiválasztott burkolatok.

Átadás időpontja: 2023. 08-09 hó

További izgalmas lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!