Ingatlanbazár

2023.09.24. 11:30

Magánszállót nyitna? Találtunk egy jót közel a Balatonhoz!

Szentkirályszabadján egy 10 szobás háztól válna meg a tulajdonosa. Az ingatlan négyzetméterára nagyon kedvező, így annak is érdemes megnéznie, akinek nagy családja van és nyaralót keres. Napelemre, szigetelésre nem kell költeni, mert az épület állapota jó, és karban is van tartva. A belső terekkel lehet játszani, attól függően, ki mire akarja használni majd a jövőben a házat.

Veol.hu

Szentkirályszabadja központi részén található az 1054 m2 nagyságú telken fekvő kétszintes, összközműves ingatlan.
Jelenlegi tulajdonosa itt üzemeltette vállalkozását, melynek keretein belül a meglévő kőépületet felújította, valamint kibővített tégla falazatú épületrésszel.
Az ingatlan egésze szigetelést és új tetőt kapott. Nyílászárói egyedi gyártású, háromrétegű, (helyenként távirányítással működtethető), fa ablakok.
A társasházként bejegyzett épület földszintjén a vállalkozás jellege miatt nagy alapterületű terek kerültek kiépítésre, melyek igény szerint átalakíthatóak.
A két épületrészben akár 3-4 lakás is helyet kaphat.
Több körön üzemelő fűtéséről gázkazán gondoskodik. Az épület több pontján hűtő-fűtő klíma került felszerelésre, mely egységek tovább bővíthetők.
A ház energia ellátását napelem, vízellátását fúrt kút is segíti.
Térkövezett udvara elektromos kapun át megközelíthető.
Az ingatlan alkalmas lehet vállalkozások, beruházók, több család részére egyaránt.”[...]


További jó lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!