Káptalantóti

2016.02.12. 18:34

Farsangi forralt borok versenye

Káptalantóti - A község képviselő-testülete farsangi forralt bor készítésére hívta a felnőtteket, a gyerekeket pedig jelmezes farsangra.

Civil Tudósítónktól

Kora délután hét csapat gyújtott tüzet és kezdte ízesíteni a finom tóti borokat. Kölcsönös kínálgatások, viccelődések közepette egyre jobb lett a hangulat. A borokat háromtagú zsűri bírálta el. Minden csapat kapott oklevelet, emlékplakettet. Az első három helyezett díjazásban részesült. A sorrend: I. helyezett: Sabari leánykák csapata: Németh Imréné, Németh Andrea és a lányosított Németh Imre - fehér boros). II. helyezett: Sabari betyárok csapata: Karácsony József, Albert Ferenc, Albert István, Világos Gergő - (fehér boros). III. helyezett: A hölgyek csapata Szegi Károlyné (vörös boros) vezetésével. A gyermekekből álló Csipet csapat (Karácsony Anna, Karácsony Levente) forró kakaót készített szülői felügyelettel.

Amíg a felnőttek iszogattak, a nagyteremben elkezdődött a gyermekek farsangja. Ötletes, szépen elkészített jelmezben 14 gyermek mutatkozott be. Mindenki kapott ajándékot, az első három helyezett tárgyjutalmat is. I. helyezett: tóti gólya (Karácsony Anna), II. helyezettek: pingvin (Orbán Botond), katica (Hatos Petra). III. helyezettek: mókus (Hontert András), betyár (Horváth Hunor). Tombolasorsolás, tánc zárta az összejövetelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!