Kézilabda

2006.06.01. 22:00

Kupát nyertek az ifik

Mórocz Zsolt

Százhalombattán rendezték meg az Országos Ifjúsági Kupa négyes döntõjét, ahol a fiúk mezõnyében a veszprémiek bizonyultak a legjobbnak. Az elõdöntõk során az MKB 3027-re verte a Szegedet, a PLER-Airport pedig 4337-re a Nádudvari SE-t. A döntõben 2828 volt a rendes játékidõ után az eredmény, de hétméteresekkel 31-re nyertek a veszprémiek a PLER ellen. A kupa mellett két különdíjat is haza hoztak az MKB-sok, miután Liszkai Szilvesztert választották a legjobb kapusnak és Salamon Ádám lett a legtechnikásabb játékos.
- Nagyon kiegyenlítettek voltak az erõviszonyok, amit az eredmények is mutatnak - tájékoztatta lapunkat Velky Mihály, az MKB Veszprém KC csapatának edzõje, aki ezt megelõzõen megnyerte tanítványaival az NB I-es ifjúsági bajnokságot is. - Az elõdöntõ és a döntõ elsõ félidejében ellenfeleink vezettek - a Szeged 1614-re, a PLER 1613-ra -, de a folytatásban sikerült föléjük kerekedni.
Egyénileg a két különdíjas mellett Kolep Miklós végig, Putics Bence fõleg a döntõben remekelt, és jó volt Tarjányi Dávid is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!