Kézilabda

2012.02.02. 07:17

Kézis finálé

Veszprém - A bakonyi megyeszékhelyen rendezik meg a kézilabda diákolimpia országos döntőjét a VI. korcsoportban. A viadal résztvevői három napon át küzdenek meg a legjobb helyezésekért.

Horváth Gábor

Csütörtökön este, 19 órai kezdettel a Vetési gimnázium tornacsarnokában tartják meg a kézilabda diákolimpia országos fináléjának ünnepélyes megnyitóját.
A megmérettetés pénteken reggel nyolc órakor kezdődik. A háromfordulós csoportkör egészen szombat délig tart, aznap délután már a helyosztók következnek. Az eredményhirdetés vasárnap 12.50-kor lesz.

A résztvevő lány és fiúcsapatok két-két négyes csoportban kezdik a küzdelmet. A helyosztókon a kvartettek negyedikjei a hetedik, harmadikjai pedig az ötödik helyért lépnek pályára. A kétkét legjobban szereplő együttes játssza egymással az elődöntőt. A lányok fináléja vasárnap 10.20-kor, a fiúké 11.30-kor kezdődik a Vetésiben.
A tornát két helyszínen rendezik meg, a Vetési mellett az egyetemi munkacsarnokban lesznek mérkőzések.

A résztvevők, lányok: Békéscsaba (Széchenyi iskola), Orosháza (Táncsics), Budapest (Szent István), Dunaújváros (Rosti), Győr (Bercsényi), Debrecen (Irinyi), Szekszárd (I. Béla), Veszprém (Jendrassik-Venesz). Fiúk: Pécs (Széchenyi), Mezőkövesd (Szent László), Budapest (Csanádi), Szeged (Gábor Dénes), Dunaújváros (Rosti), Nyíregyháza (Arany), Veszprém I (Jendrassik-Venesz), Veszprém II (Ipari).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!